Consiliul Facultății de Inginerie Industrială și Robotică

 

Senatorii Facultății de Inginerie Industrială și Robotică

Departamentul Nume și Prenume Adresa de e-mail
Tehnologia Constructiilor de Masini Prof.dr.ing. Cristian DOICIN Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tehnologia Constructiilor de Masini Prof.dr.ing. Tom SAVU Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tehnologia Constructiilor de Masini Prof.dr.ing. Nicolae IONESCU Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Teoria Mecanismelor și Roboților Șl.dr.ing. Liviu Marian UNGUREANU Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Roboți și Sisteme de Producție Conf.dr.ing. Florea Dorel ANANIA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Roboți și Sisteme de Producție Prof.dr.ing. Tiberiu DOBRESCU Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Roboți și Sisteme de Producție Prof.dr.ing. Costel COTEȚ Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Rezistența Materialelor Prof.dr.ing. Anton HADĂR Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Ingineria Calității și Tehnologii Industriale Prof.dr.ing. Cătălin AMZA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Ingineria Calității și Tehnologii Industriale Conf.dr.ing. Claudia BORDA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.